# A, B and C can do a job working alone in 50, 75 and 20 days respective

| A, B and C can do a job working alone in 50, 75 and 20 days respectively. They all work together for 4 days, then C quits. How many days will A and B take to finish the rest of the job?

A. 20

B. 30

C. 18

D. 24

### Right Answer is: A

#### SOLUTION

Total work done in one day = (6 + 4 + 15) = 25 unit

4 days’ work = 100 unit

Remaining work = 300 – 100 = 200 unit

Work done by (A + B) in one day = (6 + 4) = 10 unit

Required

Time taken by (A + B) = 200/10 = 20 days.

Share

A, B and C can do a job working alone in 50, 75 and 20 days respective